Şehit Yusuf Ataş’ın sözleri üzerine ünlülerden art arda paylaşım geldi « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Şehit Yusuf Ataş’ın sözleri üzerine ünlülerden art arda paylaşım geldi


Web Banner

21 yaşındaki Piyade Astsubay Yusuf Ataş, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düştü. Şehidin acı haberinin ardından vasiyetini paylaştığı görüntüler yürekleri dağladı. Sosyal medyada gündem olan görüntüde şehit Yusuf Ataş, en büyük hayalinin bir kız çocuğu sahibi olmak olduğunu, şehit düşerse de arkadaşlarından lösemili bir kız çocuğunun hayat boyu masraflarının karşılanmasını istedi.

Ataş’ın çektiği görüntüde, “Benim vasiyetim. Hayattan en çok istediğim şey, bir tane kız çocuğum olsun istiyorum. Eğer ölürsem bir tane lösemili kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarını karşılayın. Benim vasiyetim budur. Bir de bayramda gidin annemin, babamın elini öpün” ifadeleri yer aldı.

“BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Bunun üzerine LÖSEV ise sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Vatan için gözünü kırpmadan şehitlik mertebesine yükselirken lösemili çocuklarımızı kalbinde taşıyan Mehmetçiğimizin vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur. Pençe – Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Astsubay Yusuf Ataş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.

Binlerce vatandaş şehidin vasiyetini yerine getirmek için LÖSEV’e bağış gönderdi. Bağışı gönderen vatandaşlar sosyal medya hesaplarından paylaştı. Yusuf Ataş ile ilgili ünlü isimlerden de paylaşımlar geldi.

HALUK LEVENT: ONUN VASİYETİ HEPİMİZE…

Şarkıcı Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Yusuf Aktaş kardeşimiz bugün şehit oldu. Çok üzgünüz. Hepimizin başı sağ olsun. Onun vasiyeti hepimize” ifadelerini kullandı.

OĞUZHAN UĞUR: VASİYETİN EMİRDİR

YouTuber Oğuzhan Uğur, sosyal medyada şehidin görüntüsünü paylaştı ve “Vasiyetin emirdir” notunu düştü.

İZZET ÇAPA: BİZE, HEPİMİZE EMİRDİR

Ünlü işletmeci İzzet Çapa, şehit Yusuf Ataş ile ilgili yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi:

“Irak’ta şehit olan P. Asb. Çvş. Yusuf ATAŞ’ın vasiyetidir… Bize, hepimize emirdir…Aldık, başımızın üzerinde kabul ettik kardeşim… Aziz ruhun şâd olsun…”

YASEMİN SAKALLIOĞLU: BAĞIŞIMI YAPTIM

Sevilen komedyen Instagram hesabı üzerinden LÖSEV’e bağış yaptığına dair paylaşım yaptı. Sakallıoğlu; “Söz verdiğimi gibi bağışımı yaptım” diyerek duydu dolu bir mesajla bu güzel haberi duyurdu.

ÇELİK: VASİYETİNE TALİBİM

Şehidin bu vasiyetine şarkıcı Çelik de sahip çıktı. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Pençe- Kilit operasyonunda çıkan çatışmada şehit düşen Astsubay Yusuf Ataş kardeşimizin vasiyetine talibim. Kiminle nasıl irtibata geçerim bilmiyorum, ailesi ile irtibat kurmaya çalışacağım. Bilen, bilgi sahibi olan varsa, kardeşimizin vasiyetini yerine getirmek onur olur” dedi.

1 asker şehit olduMSB acı haberi duyurdu! Haberi Görüntüle

Ünlülerden Bitlis paylaşımlarıŞehit haberi yürek dağladı! Haberi Görüntüle

Web Banner
Web Banner