Şartları uyan herkese 2 bin 500 TL « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Şartları uyan herkese 2 bin 500 TL

Emekli olan yurttaşlar maaşlarını kendi bankalarına çekebilmek için çok büyük bir mücadele içine girdiler.

Bu haber 18 Ekim 2021 - 17:02 'de eklendi ve 89 kez görüntülendi.

Birbirinden farklı promosyon ödemelerinden faydalanacak olan emekliler maaşlarını belirtilen bankalara taşıdıkları zaman promosyon ödemelerinden faydalanacaklar. Kuveyt Türk Bankası üstünden kişiler emekli promosyonu hakkında ayrıntılı bilgi edinebilecekler.

BANKALAR PROMOSYON ÖDEMESİ VERİYOR

Nutuk.com.tr’de yer alan habere göre, bankalar tarafından emekli maaşı konusunda emeklileri kendi müşterisi yapmak isteyen bankalar pek çok kampanya imkanını sunuyor. Peş peşe gelen emekli promosyon ödemeleri konusunda kişiler rahatlıkla promosyon ödemelerinden yararlanabilecekler. Kuveyt Türk Bankası fotoğrafı web sitesi üstünden gerçekleştirmiş olan promosyon kampanyası hakkında emeklilere müjde geldi. Banka tarafından gerçekleştirmiş olan açıklamalarla birlikte maaşlarını Kuveyt Türk üstünden alan kişiler 1000 TL tutarında ödeme alabilecekler.

Kuveyt Türk üstünden 2500 TL ödeme alan kişiler emekli maaşını almaya devam ettikleri zaman 1000 TL ödemelerden yararlanabilecekler. Emekli promosyon ödemesi ile ilgili ayrıntılar konusunda kişiler bağlı olduğu kurum fark etmeksizin ödemelerini banka üstünden alacaklarına dair taahhüt etme şartı ile birlikte 1500 TL kadar emekli aylığına 750 TL alabilecekler. Kişiler 1500 TL ve 2500 TL arasında maaş alıyorlarsa 875 TL gibi bir promosyon ödemesi verilecek.

2500 TL VE ÜZERİ 1000 TL PROMOSYON ÖDEMESİ VERİLİYOR

Eğer emekli maaşınızı 2500 TL ve üzeri olarak alıyorsanız 1000 TL ödeme alabilecekler. Kişiler bu ödemelerden faydalanmak istedikleri zaman maaşlarını 3 yıl boyunca Kuveyt Türk üstünden alması gerekecektir. Bununla beraber 3 yıl boyunca Kuveyt Türk Bankası üstünden maaş alacaklarına dair imza attıkları zaman en az 1 defa banka üstünden ödeme aldıkları zaman mevcut promosyon ödemeleri 3 iş günü içerisinde yatacak.

Emekli maaşı konusunda kişiler promosyon talebinde bulunduğu zaman toplam maaş göz önünde bulundurulacak ve kişiler promosyon ödemesi alabilecekler. Kişiler maaşını yeni bir biçimde Kuveyt Türk bankasına taşıdıkları zaman bir sefer maaşını banka üstünden almak şartı ile yararlanabilecekler.

 

Web Banner

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Web Banner

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN