Rifat Hisarcıklıoğlu ndan cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarına yanıt: Kesinlikle yalandır « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Rifat Hisarcıklıoğlu ndan cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarına yanıt: Kesinlikle yalandır


Web Banner

Ankara’da gazeteciler ile kahvaltılı toplantıda buluşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Muhalefet partileri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Cumhurbaşkanlığı adaylığı teklifi götürdü” dedi.

“TEKLİF YAPILDIĞI İDDİASI YALANDIR”

Gündeme bomba gibi düşen iddia sonrası gözlerin çevrildiği Hisarcıklıoğlu’ndan beklenen açıklama geldi. İddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Siyasetin alanıyla kendi görev alanımı birbirine karıştırmamaya hep özen gösterdim. Günlük siyasi tartışmaların içinde hiçbir zaman yer almadım, almayacağım” ifadelerini kullandı.

İşte Hisarcıklıoğlu’nun paylaşımı;

Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarına yanıt: İddialar kesinlikle yalandır

ELEŞTİRİLERİ İLE GÜNDEM OLUYOR

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, son dönemlerde hükümetin ekonomi politikasına yönelik eleştirileri ile gündem oluyor. Hisarcıklıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı son açıklamada şu satırlara yer vermişti: “Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararı sonrası hem uzun vadeli faizlerin hem de döviz kurlarının artması reel sektörümüzü tedirgin etmektedir. Temennimiz piyasadaki faizlerin ve enflasyonun düşeceği, finansal istikrarın tesis edileceği ortama en kısa sürede kavuşmaktır.”

Dolar kuru ne kadar? Dolar kaç TL? Dolar alış ve satış fiyatları için tıklayın. Altın fiyatları için tıklayın. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar?

Olgun Kızıltepe olgun.kiziltepe@haberler.com Haberler.com – Son Dakika HaberleriHaberler.com – Son Dakika Haberleri

rifat hisarciklioglu 7764, Politika, Güncel, Haber

Web Banner
Web Banner