Depremzede köylülerinin yardım bekleyişleri devam ediyor! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Depremzede köylülerinin yardım bekleyişleri devam ediyor!


Web Banner

Elazığ’da meydana gelen ve başta Malatya olmak üzere birçok ilde hissedilen depremle ilgili açıklama yapan Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, “100’den fazla bina yıkıldı” dedi.

Resim önizlemesi

6.8 büyüklüğündeki depremden sonra Elağzığ’dan sonra Malatya pütürge’de evlerde ciddi hasarlar görüldü. Deprem Diyarbakır,Mardin,Gaziantep,Tunceli gibi bir çok ilde hissedildi. Hasarın büyük olduğu Malatya ise yaralarını saramaya çalışıyor. Malatya ,Pütürge,Pazarcık,Doğanyol çok sayıda ev kullanılamaz hale geldi. Yaşayan halk çadırların kurulmasını ve yardımları bekliyor.

Resim önizlemesi

Malatya (Pütürge,Pazarcık,Doğanyol) Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından enkazın büyüklüğü saatler ilerledikçe ortaya çıktı.

Resim önizlemesi

Malatya’da 4 Elazığ’da 35 canı alan depremin hasarı büyük.Bir çoğu taş,kerpiç ve bir kısmı beton evlerden oluşan evler kullanılamaz hale geldi.

Resim önizlemesi

Pazarcık köy sakinleri şuan geceyi Kızılay’ın gönderdiği çadırlarda geçirmekte.Nüfusun çoğunun yaşlı ve çocuklardan oluşan köylerde bekleyiş ve tedirginlik sürüyor.

Resim önizlemesi

Yoğunluktan dolayı yetkililerden gelecek olan açıklama ve yardımları bekleyişleri devam ediyor.

 

Resim önizlemesi

 

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Web Banner
Web Banner