Özel okullar 2021-2022 eğitim- öğretim yılı erken kayıt dönemi « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Özel okullar 2021-2022 eğitim- öğretim yılı erken kayıt dönemi

Türkiye genelinde bütün özel okullar 2021-2022 eğitim- öğretim yılı için erken kayıt dönemi başladı. Özel okullar her yıl ocak-mayıs ayları arasında yeni ücretlerini ilan yapıyor.


Web Banner

Erken kayıt döneminde gelecek yılın ücretleri üzerinden indirim yapılıyor veya geçen yılın ücretleri uygulanıyor.

Nisan ayına kadar devam eden erken kayıt dönemi ailelerin eğitim bütçelerini önemli ölçüde destekliyor.

Birçok okul düzenledikleri bursluluk sınavları kapsamında başarılı öğrencilere yüzde 100’e varan oranlarda burs veriyor. Burs sınavları erken kayıt döneminde gerçekleştiriliyor.

YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİM

Özel okulların eğitim ücretlerindeki fiyat indirimleri, ilan yapılan ücretin yüzde 50’sinden fazla olmamak şartıyla her okul tarafından değişik oranlarda yapılabiliyor.

Önümüzdeki yılın ücretlerinden ortalama yüzde 20 indirim. Velilere indirimlerin yanı sıra fiyat dondurma imkânlarında bulunuyor.

Peşin ödemelerde indirimli fiyatlara ek olarak yüzde 10 daha iskonto uygulanıyor. Ayrıca vadeli ödeme seçenekleri de var.

VAZGEÇMEK MÜMKÜN

Erken kayıt avantajından faydalanan aileler daha sonra fikrini değiştirir ise, öğrencinin kaydı haziran ayında e-Okul’ işlenene kadar başka bir kuruma çocuğunun kaydını yaptırabilir.

Bu noktada herhangi bir sorun yaşanmaz, maddi bir zarara da uğranmaz.

Öğrencinin kaydı e-Okul’ işlenmişse ve veli bundan sonra fikrini değiştirirse kurumun yüzde 10 oranda bir kesinti yapma hakkı var.

Web Banner
Web Banner