Özel Kreşler ve Anaokulları Açık Olacak « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Özel Kreşler ve Anaokulları Açık Olacak

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Okullar daire Başkanı Murat Adalı Twitter hesabın üzerinden yapmış olduğu paylaşımda özel okulların okul öncesi sınıfları açık olacağını söyledi.


Web Banner

30 Kasım 2020 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısında okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime ara verileceği kararı çıkmıştı.

Bu karardan sonra Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü resmî bir yazı yayınlayarak yetki Valiliklerde olmak üzere okul öncesi eğitimde uzaktan eğitime geçileceğini duyurmuştu

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü 01.12.2020 tarihli resmî yazısıyla ülke genelinde okul öncesi ve ana okulların kapatıldığını duyurdu.

ÖZEL KREŞLER VE ANAOKULLARI AÇIK

Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün ülke genelinde okul öncesi ve ana okullarının tamamı kapatılması ve uzaktan eğitime geçilmesi talimatından sonra , Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü daire başkanı Murat Adalı, Twitter hesabından açıklama da bulunarak; Temel Eğitim Genel Müdürlüğün yazısı resmî okulları kapsadığını ve özel okulların açık olacağını duyurdu.

Web Banner
Web Banner