Özel güvenlik görevlileri Rektör’ün talimatıyla saldırdı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Özel güvenlik görevlileri Rektör’ün talimatıyla saldırdı


Web Banner

Sağlık çalışanlarının haklarını aramak için eylem yaptığı sırada ,özel güvenlik görevlileri müdahale etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Sağlık Sen şube başkanı Ufuk Tuğrul Üniversite yönetimine çok sert tepki gösterdi.

İşte Tuğrul’un açıklaması;

Her Kamu Görevlisi kamu çalısanlarınin 4688 Sayıli sendika yasasında doğan haklarına saygı göstermek zorundadır. Korku imparatorluğu kurulmak isteniyor diyen Tuğrul,Bu saldırının bizim görüntüleyebildigimiz kısmı bu daha vahşi görüntülerde mevcut , basın acıklamamıza müdahale edildi, demokratik haklarımız elimizden alındi,özel güvenlik görevlileri rektör Nuri Aydın in talimatiyla bize saldırdı dedi.

Sendikal haklarımız elimizden alınmak isteniyor

Basın açıklaması yapmadan önce, personel taşıma servislerinin küçültülecegini öğrendiğimiz günden itibaren Rektör Nuri Aydın’a ve Kurumun Dekanı Sait Gönen beyle görüşmek istedik, fakat her seferinde randevu taleplerimizi reddettiler.

Basın açıklaması kararı aldıgımızı duyan Dekan Sait Gönen beni arayarak müdehale edeceğini söyledi fakat ben kurumun gerekli adımları atmadığını ve taleplerimiz ile ilgili adım atmalarını beklediğimi ifade ettim,fakat durum ortada

Demokratik haklarımız elimizden alındı,özel güvenlik görevlileri rektör Nuri Aydın in talimatiyla bize saldırdı

Bugün orada demokratik eylem hakkımızı kullanmamıza izin verilmedi,özel güvenlik görevlileri bizlere mukavemet gösterdiler ve bogazımıza sarılarak bu mudehaleyi yaptılar fakat bu görüntüler bizim elimizde maalesef yok fakat kurumun kayıtlarında mevcut Sendikal haklarımız elimizden alınmak isteniyor dedi.

Web Banner
Web Banner