Kılıçtaroğlu Kime Öğretmen Der? İradesine İpotek Konanlara mı? « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Kılıçtaroğlu Kime Öğretmen Der? İradesine İpotek Konanlara mı?

Öğretmenler Günü’nde Bu Kadar Cehalet Ancak Okumakla Olur, Sözünü Haklı Çıkaracak Bir Durum Gerçekleşti.


Öğretmenler gününde öğretmenlere hakaret eden bir siyasi lider oldu. Öğretmenler gününde anamuhalefet partisi başkanı çıkıp “Hala bu hükümetin peşinden giden varsa, kimse kusura bakmasın, ben ona öğretmen demem.” diyor.

Kılıçtaroğlu kime öğretmen der ?İradesine ipotek konanlara mı ? Şehit Aybüke öğretmen, Şehit Necmettin öğretmen gibi memleket sevdalısı nice öğretmenlere kurşun sıkanlarla kol kola gezen ismi öğretmen olanlara mı öğretmen der Kılıçtaroğlu.

Ne konuşacağını, nasıl düşüneceğini Kılıçtaroğlu’ndan mı öğrenecek öğretmenler.

Klasik tek parti özlemi duyan CHP’nin bilinçaltı yer yer harekete geçiyor. Öğretmenler neyin doğru ya da yanlış olduğunu çok iyi bilir, hiçbir öğretmen uydu değildir.

Ne zaman nerede duracağını çok iyi bilir öğretmenler. Onlar fikri hür, irfanı hür nesiller yetiştiren özgür bireylerdir. Gelecek nesillerin önlerinde güneş gibi parlayan hiçbir öğretmen akıl tutulması yaşamaz, iradesine ipotek koydurmaz.

Öğretmenler, kanayan bir yara gördü mü ciğeri yanar. Konu ülke, vatan, millet oldu mu memleket sevdası yüreğini yakıyorsa ön safta öğretmenler yer alır. Salgın sürecinde yine bayrağı onlar omuzlamış, vefa guruplarında, filyasyon ekiplerinde fedakârca çalışmaktadırlar.

Biz teşekkür beklerken Kılıçtaroğlu’nun öğretmenleri aşağılayan tavrını şiddetle kınıyorum ve eğitim çalışanları arkadaşlarım adına bir cümle daha ekliyorum: Eyyy Kılıçtaroğlu“Gölge etme başka ihsan istemiyoruz.”

Mükremin KÖSE

Eğitim Bir – Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı