Milli Eğitim Müdürü görevden alındı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Milli Eğitim Müdürü görevden alındı


Web Banner

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından soruşturma açılan ve Eğitim İş Sendikasının hakkında suç duyurusunda bulunduğu Hayrettin Balcı görevinden alındı.

Balcının görevden alınmasının yerinde bir karar olduğunu söyleyen Eğitim İş Hukuk İşleri Genel Sekreteri Maksut Balmuk, “Kişi hakkındaki soruşturmanın da, adil bir şekilde yapılmasını bekliyoruz. Eğitim gibi bir alanı yönetecek kişilerin liyakat esasına göre atanmamasının sonuçlarını yaşıyoruz. Sürecin takipçisiyiz” dedi.

Hayrettin Balcının, öğretmenlere iletilmesi için idarecilere gönderdiği sosyal medya mesajı şöyle:

“Değerli Arkadaşlar; özellikle öğretmen sayısı yüksek okullarımızdaki bir kısım öğretmenler sosyal medyada (Facebook, Twitter ve Instagram vb.) siyasi içerikli paylaşımları yapmaktan hoşlanıyorlarsa, daha rahat kinlerini kusmaları açısından ivedilikle emekli olmalarında yarar var. Hiç değilse bu milletin evlatları bu virüslerden kurtulmuş olur diye düşünüyor iyi akşamlar diliyorum.”

Balcı, Türk Tabipler Birliği için de şu mesajı atmıştı: Türk Tabipler Birliğinin yıllardır bu ülkeye yaptığı hayırlı hiçbir icraat yoktur. Ülkenin en zor zamanlarında terör örgütlerinin ve teröristlerin yanında olmaktan hiç çekinmeyecek kadar şerefsiz bir terör örgütüdür. Keşke, Türk ve tabip ahlâkına sahip olabilselerdi.
bursahakimiyet.com

Web Banner
Web Banner