Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ‘tan Öğrencilere Müjdeli Haber « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ‘tan Öğrencilere Müjdeli Haber

Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan öğrencilere müjdeli haber geldi! Sınavlar nasıl olacak?


Web Banner

Eğitim Öğretim sezonu yeni normal kapsamında öğrenciler hafta içinde bölünmüş olarak sınıflara giderken Kovid-19 vakalarındaki tırmanış ile birlikte alınan karar kapsamında tekrardan uzaktan eğitim süreci başladı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK AÇIKLADI: SINAV ÖZEL PROGRAMINI BAŞLATIYORUZ

Milli Eğitim Bakanı Selçuk twitter hesabın üzerinden yapmış olduğu açıklamada “Sınav grubu öğrencilerimiz için TRT EBA kanallarında hafta sonları Sınav Özel yayınlarımız var.”

Milli Eğitim Bakanı Selçuk’un açıklamasından sonra Milli Eğitim Bakanlığı desteğiyle özel veya devlet okulu fark etmeksizin bütün öğrenciler EBA kanalları üzerinden sınavlara hazırlanabilecek.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk sınavlarla alakalı Milli Eğitim Bakanlığı yeni son dakika kararıyla yayın hizmetini anlattığı paylaşımında “Tüm sınav grubu öğrencilerimiz için TRT EBA kanalları üzerinden hafta sonları özel sınav yayınlarımız var.

Evinde televizyonu olan her öğrencimiz, köyde olsa şehirde de olsa derslere katılabiliyor, her ders için soru çözümlerini ve anlatımları izleyebiliyor. Her yerde eğitime devam.”

SINAV ÖZEL PROGRAMLARINA DAİR GÖRSEL PAYLAŞTI

“Milli Eğitim Bakanı Selçuk ayrıca yapmış olduğu paylaşımda Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen ve TRT üzerinden EBA kanalları vasıtasıyla yayınlanan SINAV ÖZEL derslerini takip eden öğrencinin fotoğrafını da ekledi.

Öğrencilerin beklemiş olduğu açıklama da uzaktan eğitime geçildiği günlerden sonra hem Milli Eğitim Bakanlığı hem de bizzat Milli Eğitim Bakanı Selçuk tarafından duyuruldu.

“20 Kasım Cuma günü 4 Ocak Pazartesi gününe kadar resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitimle devam edeceğiz.”

Web Banner
Web Banner