Milli Eğitim Bakanı O İl Müdürünü Affeftmedi « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Milli Eğitim Bakanı O İl Müdürünü Affeftmedi

Öğrtmenlerin itibarına LAf Eden Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER tarafından jet hızıyla görevden alındı.


Web Banner

Kay TV ve Erciyes TV Ortak yayınında sabah kuşağında yayına giren ‘Kayseri’de Gün Başlıyor’ programına zoom bağlantısı ile konuk olan İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik; karnedeki düşük notun sadece öğrencinin değil öğretmen ve velinin de sorumluluğu olduğunun altını çizip, başarısız öğretmenlerin tespit edilerek haklarında işlem yapılabileceğini kaydetti.

Dün Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü bir programda yaptığı konuşmasında velilerin de müfettişler gibi öğretmenleri denetleyebileceğini, zaten müdürlerin denetleme yetkisi olduğunu ve kendilerine gelen şikayetler doğrultusunda öğretmenlere işten atmaya varacak kadar cezalar verilebileceğini belirten cümleler kurmuştu.

Konunun ardından sosyal medyada tartışmalara sebep olan konuşma videosu, öğretmenler tarafından geniş tepkiyle karşılandı.

Konu tartışılırken Milli Eğitim Bakanlığından hızlı bir adım geldi. Görevden alınan Milli Eğitim Müdürünün yerine başkası geldi. Konunun ardından pek çok fenomen sosyal medya hesabı ve öğretmenler Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özere öğretmenin itibarını koruduğu için teşekkürlerini ileterek kararı hızlı ve yerinde buldu.

Web Banner
Web Banner