Kürt ile Türk’ü Ayırırsanız ne Türk kalır, ne Kürt… « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Kürt ile Türk’ü Ayırırsanız ne Türk kalır, ne Kürt…

Öncelikle hayırlı cumalar arkadaşlar ben de bir Kürt kardeşiniz olarak diyeceğim o ki bu İzmir’deki yapılan yaptıran da ne MHP’dir ne Ak partidir bu büyük bir oyundur bu oyunun parçası olmayın. 


Web Banner

Bir oyun oynamaya çalışıyor bu oyunun bir parçası olmayacagiz bu bir gerçek ki bunların amaçları sadece ırkçılık yapmak peşindeler .

Kürt ile Türk’ü Ayırırsanız ne Türk kalır, ne Kürt…

Türk ile Kürt’ü birleştirirseniz Çanakkale misali ne ingiliz kalır, ne fransız.” Ben bir #kürt kökenli ve milletçi ve #Ülkücü olarak diyorum Yaplan kınıyorum. Ve Ak partiden başka bir partiye oy vermedim arkadaşlar bunlar kaos yaratmaya çalışıyorlar bu bir gerçek ki Kürtleri türkleri karşı karşıya getirmek peşindeler ve bir kardeşiniz olarak bir Şırnaklı cizreli olarak size söylüyorum ki bu bir oyundur bunların amaçları ülkemize zarar vermek ülkemizin üzerine oyun oynamak sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kayıp etmek lider Sayın Devlet Bahçeli dediği gibi ben inanıyorum hiçbir Kürt kardeşimiz bu oyunun parçası olmayacaktır bu bir gerçek ki bunların oyunları yaparak 2023’e varmadan seçime gitme peşindeler bunlar seçim oyunudur bunlar bir kavustur bunlar bir beşli Çetedir Bu çetenin başı feto ve CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Ali Babacan Ahmet Davutoğlu Saadet Partisi HDP bunlar Amerika’nın feto‘nun kandilin beşte bir çetedir bunlar kaos yaratmaya çalışıyorlar.

HDP binasına saldırı emri verenler, kapalı devre faaliyet içinde olanlar, alacakaranlık ortamdan nemalananlar, el ovuşturanlar, eylemin rotasını çizenler, kamçılanan toplumsal gerginliği kırılma noktasına kadar bükmeyi amaçlayanlar tespit, teşhir ve tecziye edilmelidir. Sn liderimiz Devlet Bahçeli dediği gibi Katilin daha önceden çektirdiği fotoğraflarının birden bire nasıl tedavüle sokulduğu, buna kimlerin önayak olduğu, meselenin hangi odaklar vasıtasıyla Türk-Kürt ihtilafına taşınmak istendiği adaletin başlıca konusu olmalıdır. Bundan sonraki soruşturma ve kovuşturma safhalarının her aşamasına özel izin alarak katılmalarını beklediğimiz HDP’li ve CHP’li yöneticiler, konuyu istismar eden gazeteci ve televizyoncular ne biliyorlarsa anlatmalı ve gerçeğin ortaya çıkışına sonuna kadar hizmet etmelidir. Bu vahim olayın içyüzü mutlaka deşifre edilmeli, önü ve arkası aydınlatılmalıdır. HDP’li yöneticilerin, Halk Tv’nin program akışını planlayan ve tahrikleri canlı tutan kişilerin sahip oldukları bilgi, belge ve bulguları derhal adli ve emniyet birimlerine ulaştırmaları şarttır Toplumsal huzur ve iç barış ortamımızı sabote etmek isteyen karanlık emeller bu defa İzmir’de sahneye çıkmıştır. Türkiye’nin karışmasını; etnik, ideolojik ve siyasi fay hatlarının kırılarak fitne depremlerinin oluşmasını hedefleyen iç ve dış provokasyonlar devreye alınmıştır. İnanıyorum ki, Kürt kökenli kardeşlerim oynanan oyuna ve kurulan tuzağa düşmeyeceklerdir. İnanıyorum ki, Kürt kökenli kardeşlerim oynanan oyuna ve kurulan tuzağa düşmeyeceklerdir.

FETÖ İYİ PARTİ CHP HDP PKK EŞİTTİR

Kaos yaratmak için her şeyi yapıyorlar oyun oynuyorlar biz bu oyunları çoktan geçmişiz bunu bilin ki demem o ki Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP genel başkanları ve iyi Parti Genel başkanı sahte ülkücü Meral Akşener ekonomik oyunu Ali Babacan Sokak Paris’te Ahmet Davutoğlu
Biz kürt olarak bu oyunlarınızı oynadığınız oyunu hendek zamanında gördük şahit olduk 15 Temmuz’da feto babanızı oyunları da gördük PKK’nın Kürtlerin gençleri zorla dağlara kaçıran yardım yataklık yapan HDP oyununu da gördük Ve görmeye de devam ediyoruz asla başaramayacaksınız

Saygılarımla
ABDURRAHİM AVCİOĞLU ŞIRNAK CİZRE
Ne Mutlu Kürt doğdum
Ne mutlu Müslüman oldum
Ne mutlu türküm diyeni

Web Banner
Web Banner