İstanbul’da korkutan deprem « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

İstanbul’da korkutan deprem


Web Banner

İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi’nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, Silivri açıklarında meydana gelen depremin şiddetinin 4,7 olduğunu duyurdu.

20 SANİYE BOYUNCA SÜRDÜ

İstanbul’da 16:39 sularında şiddetli bir deprem meydana geldi. Yaklaşık 20 saniye boyunca hissedilen deprem büyük paniğe neden oldu. Kandilli Rasathanesi ve AFAD’tan depremin şiddetli ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

Marmara Denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Bilgi vermeye devam edeceğim.

9 SATTE 35 DEPREM YAŞANDI

Marmara Denizi‘nde 9 saatte büyüklükleri 1,1 ile 3 arasında değişen 35 deprem kaydedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi açıklarında 1,6 büyüklüğündeki ilk deprem, saat 06.28’de meydana geldi.

Bu depremin ardından saat 15.26’ya kadar Şarköy ile Marmaraereğlisi ve Süleymanpaşa açıklarında, büyüklükleri 1,1 ile 3 arasında değişen 35 deprem daha kaydedildi.

.

Web Banner
Web Banner