Instagram Gizli Hesap Görme 2022: Gizli Instagram Profiline Bakma Yöntemleri Nelerdir? « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Instagram Gizli Hesap Görme 2022: Gizli Instagram Profiline Bakma Yöntemleri Nelerdir?


Web Banner

Instagram gizlilik ilkesi ile isteyen hesap sahipleri profillerini takip etmesine izin vermedikleri diğer hesapların erişimine kapatma imkanına sahiptirler. Instagram’da gizli hesapların beğeni, video ve paylaşımları hiçbir şekilde gözükmez. Ancak iPhone telefonlarda kullanılan iOS işletim sistemine ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlara indirilen bazı uygulamalar bulunur. Takip etmeden bilgisayar üzerinden kapalı Instagram hesaplarını görmek için ise bazı web siteleri mevut. Fakat bu uygulama ve web sitelerinin yüzde 100 çalıştıkları ve güvenli oldukları söylenemez.

2022 Instagram Gizli Hesap Görme Uygulaması ve Sitesi Var Mı?

Instagram’da takip etmeden gizli hesapları görmek için iOS ve Android cihazlarda bazı uygulamalar mevcuttur.

 

Instagram Gizlilik Hesap Görme 2022

Instagram gizlilik politikası gereğince 3. taraf uygulamalarını kullanmak yasak. Söz konusu uygulamayı kullandığınız Instagram tarafından tespit edilirse, hesabınız kısıtlanabilir. Tamamen kapatılmasa da, ilk kullanımda takip engeli, yorum engeli veya beğeni engeli gibi birçok yaptırım uygulanabilir.

Instagram Gizli Hesap Görme Güvenilir Midir?

Instagram gizli hesap görme yöntemlerinin yüzde 100 güvenli olduğu söylenemez. Sosyal medya sitelerinin sürekli olarak uyardığı 3. taraf uygulamaları tam da bu oluyor. Yani farklı kişilerin kodlamış olduğu internet sitelerine mevcut hesabınızın şifresi ile giriş yapmak, hesap güvenliğini tehlikeye atabiliyor.

Instagram Gizli Profile Bakma Sitesi Var Mı?

Bu konuda birçok site var. Ücretsiz siteleri deneyen çoğu kullanıcı olumsuz sonuçlar almaktadır.

Web Banner
Web Banner