İçişleri Bakan Yardımcısı Küçükçekmece’de gençlerle buluştu « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

İçişleri Bakan Yardımcısı Küçükçekmece’de gençlerle buluştu


Web Banner

“Küçük İstanbul Buluşmaları” çerçevesinde yapılan etkinliğinin ilki; Küçükçekmece Kaymakamlığının himayesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı’nın koordinesinde İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya Küçükçekmece Kaymakamının şehir dışında olması nedeniyle kaymakamlığa vekalet eden Başakşehir kaymakamı Uğur Turhan ev sahipliği yaptı.Gençlerle sohpet eden kaymakam Turhan gençlerimiz her zaman kapımız açık istediğiniz zaman sizleri ağırlamaktan onur duyarım dedi .

Programa İlçe protokölünün yansıra okul müdürleri,stk temsilcileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy gençler ile sohbet etti, yaşam kodlarına dair deneyimlerini paylaşarak gençlerin sorularına yanıt verdi.

Ersoy ;Ülkemize kurulan küresel tuzaklardan bahseterek,bizim bu coğrafyadan başka gideceğimiz bir yer yok ,15 Temmuz hain kalkışma girişiminin sadece darbe teşebbüsü olmadığını Türkiye’yi işgal planın bir parçası olduğunu belirterek gençleri FETÖ’ye karşı uyanık olmaları konusunda da uyardı.

İlçe Müdürü Ramazan Aşcı ise konuşmasında,Öğrencilerin hayatlarına yön verirken uygulamaya koyduğumuz bu etkinlik, dileriz onlar için faydalı olur. Nazik davetimizi kabul edip bizi onurlandırdıkları için Sayın Mehmet Ersoy’a ,Sayın kaymakamıza ve programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese, ev sahibi okulumuz Hacı Bektaş Veli Anadolu Lisemize çok teşekkür ederiz dedi.

Web Banner
Web Banner