Devleti ve İslam’ı hedef aldı! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Devleti ve İslam’ı hedef aldı!

Sözde ilerici, modern sanatçıların insan hakları kisvesiyle devleti ırkçı zorba ilan etmesine bir örnek daha eklendi. Oyuncu Bülent Emrah Parlak suç makinesi olduğu ortaya çıkan terörist Ali Boçnak üzerinden devleti ve İslam’ı hedef aldı.


Web Banner

Terör örgütü PKK/KCK içerisinde yıllarca faaliyet gösteren ve bundan dolayı tutuklu bulunduğu Patnos Cezaevinde ölen Ali Boçnak devlet ve İslam düşmanları için propaganda malzemesi oldu.

Parlak  “Bu amca, Kürtçe mevlit okuduğu için cezaevine konuldu 7 sene hapis cezası verildi ağır hasta olmasına rağmen serbest bırakılmadı ve öldü” diye açıkça yalan bilgilerle toplumu nefrete körükleyen bir skandala imza attı.

İSLAM’I DA HEDEF ALDI

Irkçılık üzerinden “Helikopterden atarlar ama Kürtsen bazı demokratlar bile susar.” diyen Parlak hızını alamayıp İslam’a da saldırdı. Parlak’ın “Kürt olunca islami bir reflexe bile müsade yok” ifadesi “Her türlü ırkçılık ayaklarımın altındadır” diyen bir Peygamberin dininden habersiz bir cahillikten öte gidemiyor.

BOÇNAK’IN OĞLU 1993’TE PKK’YA KATILMIŞTI

1998-2013 yılları arasında terör örgütü içerisinden aktif faaliyetlerde bulunan Ali Boçnak’ın oğlu Murat Boçnak’ın da 1993’te PKK’ya katıldığı iki yıl sonra öldürüldüğü ortaya çıktı.

Web Banner
Web Banner