Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan seçim mesajı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan seçim mesajı

İlim Yayma Vakfı’nın Genel Kurulu’nda seçimlere ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinin tarihi bir yol ayrımı olduğunu belirtti.


Web Banner

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen İlim Yayma Vakfı 52. Genel Kurulu’nda katılımcılara seslendi.

Kişi başı milli gelirin 10 bin 650 dolara yükseldiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Her alanda destan yazan bir Türkiye var.” vurgusu yaptı.

“Milletimize yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz”

Yeni müjdelerin vatandaşlarla buluşturulacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:

Hem asrın felaketiyle mücadele ediyor hem de asrın projelerini tek tek gerçeğe dönüştürüyoruz. Bugün hem depremin yaralarını saran hem de işçisine, memuruna, emeklisine her türlü desteği veren bir ülkeye kavuştuk. Önümüzdeki günlerde milletimize yeni müjdeler vermeyi de sürdüreceğiz. Asıl büyük başarımız, yasakları kaldırarak, insanımızın iradesine vurulan zincirleri kırarak, milletimize cesaret ve özgüven kazandırmamızdır.

Seçimlere ilişkin de mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

“14 Mayıs seçimleri tarihi bir yol ayrımıdır”

Muhalefete terör örgütleriyle iş birlikleri üzerinden tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Yeni bir seçimin eşiğindeyiz. Elbette her seçim önemli ama 14 Mayıs seçimleri tam manasıyla tarihi bir yol ayrımıdır. 14 Mayıs’ta milletimizle beraber bu zaferi perçinlediğimizde yeni bir dönem başlayacak. Terör örgütleri ile ele ele omuz omuza yürütyen bu insanlardan vatanımıza milletimize herhangi bir fayda gelebilir mi? Terör örgütleri ile bunlar diz dize.”

Web Banner
Web Banner