Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu: 6 Aya Hepsi Bitecek « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu: 6 Aya Hepsi Bitecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devlet yük değildir, devlet yük alır. Devlet vatandaşının mutluluğuyla mutlu olur. Onun için geçmişte devlete ‘devlet baba’ demişler.


Web Banner

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları ise şöyle;

Bir yıl önce kederliydik. Saolsun bütün bakan arkadaşlarımız gece demedi gündüz demedi kurumlarımızla beraber deprem de enkaz altında kalan vatandaşlarımızı çıkarmaya çalışıyorlardı.

Yıkılan binalar yapılır ama giden can geri gelmez. Fakat sizler öyle bir imanı tavır ortaya koydunuz ki bize o ortaya koyduğunuz tavırla güç verdiniz.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Yardımcım olarak görev yapan Fuat Bey, valimiz bu işin takibini yaptılar, koşturdular. Şu anda gakkoşlara yakışan binalar yapıldı. Bütün mesele okullarıyla, camileriyle, daireleriyle onlara mutlu bir imkan hazırlamak bizim görevimizdir.

Devlet yük değildir, devlet yük alır. Devlet vatandaşının mutluluğuyla mutlu olur. Geçmişte ne demişler devlete devlet baba demişler. Biz de bu anlayışla bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik ve bu yolda devam ediyoruz. Biz sizin hizmetçileriniziz.

Bizler de Cumhur İttifakı olarak bu anlayışla millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Elazığ’a Şehir Hastanesi’ni de yaptık. Eğer bu hastaneler olmasaydı biz o geceyi nasıl atlatırdık. Bütün operasyonlar her şey çok süratli oldu. Bundan sonra yapacağımız daha çok işimiz var.

6 AY İÇİNDE BİTİRECEĞİZ

6 ay içinde geri kalanları da bitireceğiz. Gakkoşlar bizimki bitmedi demeyecek. Bütün konutlar bitmiş olacak. Kardeşlerim benim sizde isteğim var. Bir olacağız, kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem konutlarını helikopterden inceleyerek Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan detaylı bilgi aldı.

 

Web Banner
Web Banner