Cumhur ittifakını sabote etmeye devam ediyorlar! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Cumhur ittifakını sabote etmeye devam ediyorlar!


Web Banner

Yerel seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında giren AK Parti ve MHP’de kulisleri karıştıran bir gelişme yaşandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Hasan Uzunlar, sosyal medya hesabından “Her zaman söylerim. MHP’den ayrılan Müslüman kesim Muhsin Yazıcıoğlu ile devam ettiler. Milliyetçi kesim MHP’de kaldı. İP’e de tüm bunlardan artanlar gitti” diye yazdı. Partisinin il başkanı tarafından eleştirilen Uzunlar’a bir tepki de MHP’den geldi.

CEMAL ENGİNYURT: “HASAN DENİLEN DİNSİZ!”

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kendisine ait sosyal medya hesabından AKP’li Hasan Uzunlar’a ateş püskürdü. Uzunlar’a “Küçük beyinli, dinsiz, pislik” diyen Enginyurt, “Ak Parti, Samsun Büyükşehir Meclis üyesi Hasan Uzunlar denilen küçük beyinli yine zırvalamış. MHP de Müslüman olanlar, Muhsin Yazıcıoğlu’na gittiler demiş. Yani bu durum da MHP de kalanlar Müslüman olmuyor, Hasan denilen pisliğe göre. Hasan denilen dinsiz! Sen kim Müslümanlık kim.” diye yazdı. Ardından bir paylaşım daha yapan Enginyurt, “MHP de Müslüman kalmadı diyen dinsizin ta kendisidir” diye yazdı.

ABDULLAH KARAPIÇAK: HADSİZLİK

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak yaptığı açıklamada, paylaşımın MHP ve ülkücü camianın derinden yaralandığını söyledi.

Uzunlar’ı hadsiz olarak nitelendiren MHP Samsun İl Başkanı Karapıçak da paylaşımında “Milliyetçi Ülkücü camia açısından asla kabul edemeyeceğimiz ve camiada infial yaratan bu açıklama net bir ifade ile hadsizliktir” dedi.

İŞTE HASAN UZUNLAR’IN MHP’Yİ KARIŞTIRAN PAYLAŞIMI:

Web Banner
Web Banner