BAŞAKŞEHİR’DE ÖĞRETMEN AKADEMİLERİ BAŞLIYOR… « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

BAŞAKŞEHİR’DE ÖĞRETMEN AKADEMİLERİ BAŞLIYOR…


Web Banner
Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Başakşehir’de Öğretmen Akademilerinin başlayacağını duyurdu.
İşte o açıklama;
Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen üniversiteler, sivil toplum kuruluşları, Başakşehir Belediyesi iş birliğinde yürütülecek olan “Başakşehir’de Öğretmen Akademileri” 2020-2021 eğitim öğretim yılında kasım ayında başlayıp haziran ayına kadar devam edecek “9 Seminer Programı, 11 Atölye Çalışması “şeklinde öğretmenlerimizin kişisel, sosyal ve kültürel alandaki gelişimlerine katkı sunmak amacıyla başlatılmış bir projedir.
Öğretmen Akademisi Projesiyle eğitimcilerimiz atölye çalışmalarında kazanacakları bilgi ve becerilerle hem öğrenirken eğlenebilecek hem de ruh dünyasını zenginleştirecek bir atmosfer içerisinde bulunacaklardır. Atölye çalışmaları sonucunda kazanacakları yetenekleri icra edebilecek alanlar oluşturularak, öğretmenlerimizin sosyal hayatın içinde daha aktif, dinamik ve üretken olmasına olanak sağlanacaktır.
Başakşehir Öğretmen Akademilerine katılacak öğretmenlerimizin 🔗https://bit.ly/3jl2Igm linki üzerinden Ekim ayı sonuna kadar sınırlı sayıda olacak atölye çalışmaları için başvurularını bekliyoruz.

Web Banner
Web Banner