Arnavutköy’de Tasarım Beceri Atölyesi açılışı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Arnavutköy’de Tasarım Beceri Atölyesi açılışı


Web Banner

Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile yapılan Tasarım Beceri Atölyesi Borsa İstanbul Imam Hatip Lisesinde açıldı,Arnavutköy sinema atölyesi açılışı Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yönetmenlik Atölyesi, Kurgu-Montaj Atölyesi, Çekim Atölyesi, Oyunculuk Atölyesi, Film Okuma Atölyesi olmak üzere 5 atölye açıldı.

Acilis konusmalarini yapan Mehmet Dağ 22 Okulumuzda yürütülen Tasarım Beceri Atölyeleri hızla geliştiğini yeni atölye planlamalarının devam ettiğini, açılışı yapılan atölyelerin ise eğitiminin hızla sürdüğünü gelişen ve değişen Arnavutköy için birlik ve beraberlik içinde sürdürüleceğini ifâde-ederken, sürece katkı sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli ,Arnavutköy Belediye olarak böyle çalışmalar başlatan millî eğitim müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederek, Arnavutköy gençlerinin elinden herzaman tutmaya hazır olduklarını bu kapsamda Sinema,Film sektöründe gençlerimizi görmek görecek olmanın mutluluğunu yaşadığını ifâde etti.

Il Milli Eğitim Müdür Yrd. MURAT Gözütok 2023 Tasarım Beceri Atölyeleri hakkkında en güncel bilgileri paylaşırken sürecin en başından bugüne kadar iyi bir yol alındığını ifâde etti. Arnavutköy olarak bu süreçte bu tabloya dahil olan okullarımıza, öğretmenlerimize ve desteklerinden dolayı idarecilerimize ayrıca destek veren herkese teşekkür etti.

Arnavutköy Anadolu Lisesi öğrencisi Nevcehan GÜMÜŞ ve Hadımköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesi öğrencisi Selahaddin Eyüp BATUR’un Sinema Atölyesi ile ilgili duygularını ifade ederlerken bu atölyenin kuruluşunda emeği geçen Bülent Akkuş a teşekkürlerini sundular.

Web Banner
Web Banner