AÖF sınav belgeleri açıklandı! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

AÖF sınav belgeleri açıklandı!


Web Banner

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF 2020 final sınavı giriş belgeleri güz dönemi derslerini vermek için geri sayıma geçen öğrenciler tarafından heyecanla bekleniyor. Sınav giriş belgelerinin bu denli öneme sahip olmasının başında ise 2020 AÖF final sınavı yerlerinin 2020 AÖF sınav giriş belgesinde yer alması. Peki, AÖF sınav giriş belgeleri nasıl alınır?

AÖF SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYINLANDI 

AÖF sınav giriş belgeleri yayınlandı. Sınavın hafta sonu yapılacağı göz önünde bulundurulduğunda ve geçmiş sınavlardaki deneyimlere bakıldığında AÖF sınav giriş belgelerinin bugün yayınlanması bekleniyordu.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi resmi Twitter adresi üzerinden duyuru yayımladı. Yapılan duyuruda “Değerli öğrencilerimiz, sınav giriş belgeleriniz Anadolu Mobil uygulamasında saat 16.00 da, web sitesinde 17.00 da yayınlanacaktır… Anadolu Mobil uygulamasını indirirseniz cep telefonunuzdan sınava gireceğiniz yeri de görebilirsiniz…Başarılar dilerim …” ifadelerine yer verildi.

AÖF FİNAL SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYIN

AÖF final sınava girmek için gerekli belgeler:

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı,

Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı,

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı,

T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi,

Süresi geçerli pasaport,

Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart,

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi,Yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge.

Web Banner
Web Banner