ANADOLU EĞİTİM SENDİKASI TEMSİLCİLER TOPLANTISI YAPILDI « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

ANADOLU EĞİTİM SENDİKASI TEMSİLCİLER TOPLANTISI YAPILDI

Anadolu Eğitim Sendikası temsilciler toplantısı Antalya Alanya Ümit Atalay Uygulama Oteli’nde büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.


Ülkemizin her köşesinden bağımsız sendikal mücadelemize omuz veren temsilci arkadaşlarımızla temsilciliğin önemi ve sorumlulukları, sendikamızın vizyonu, misyonu ve Türkiye sendikal hareketindeki yeri üzerine konuşuldu.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanımız Mehmet Alper Öğretici, Türkiye’de gerçek anlamda bağımsız sendikal mücadeleyi veren Anadolu Eğitim Sendikasını hak ettiği konuma getirmek için herkese düşen sorumluluklar olduğunu belirtti.

Genel Başkanımız Mehmet Alper Öğretici şöyle dedi:

“Anadolu Eğitim Sendikası, öğretmenler odasında öğretmenlere sorularak 2005 yılında bağımsız sendikaya duyulan ihtiyaç neticesinde kurulmuş bir sendika olarak bu zamana kadar çizgisini bozmamıştır. Bu anlamda bağımsız sendikal mücadelenin taşıyıcı kolonları olan temsilci arkadaşlarımızın tarihi sorumluluğu var.20 yıllık bir geçmişte verilen mücadeleyi canlı tutmak, eğitim çalışanı arkadaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için her zaman hareketli olmalıyız.

Milli Eğitim Müdürlüklerinde, okullarda yaptığımız ziyaretlerde sendikamızın eğitim sorunlarına bakışını, yaptıklarını ve yapacaklarını anlatarak sendikamızı tanıtmak bizlerin varlık sebebidir. Burada toplanan arkadaşlarımızın da bu bilinçle hareket edeceklerine güveninim ve inancım tamdır. Anadolu Eğitim Sendikası temsilcisi üyenin sorunları ile yakından ilgilendiği gibi yerelde yaşanan veya yaşanabilecek sorunları takip eden, gerekli yerlere ileten ve çözen bir sendikal mücadele verir. Bunun için de gerekli donanıma sahiptir. İletişime açıktır. Ulaşılabilirdir. Hiçbir siyasi oluşumla sendikamız bağdaştıracak davranış içinde olmaz. Bundan dolayı Anadolu Eğitim Sendikası Türkiye’de güvenilir sendikacılığın adresidir. Arkadaşlarımızın birbirlerini daha iyi tanımaları için, sendikamızı ve eğitim sorunlarını konuşmak için düzenlediğimiz temsilci toplantımızın hepimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Toplantının ilerleyen saatlerinde MYK üyelerinin bilgilendirici sunumlarının ardından sendika temsilcilerimizin görüş ve önerilerinin dinlenmesinin ile toplantı sona erdi.

Atama, Bağ-Kur’lu, bağkur, başvuru, borçlanma, ÇALIŞAN, Cumhurbaşkanlığı, dairesi, Danıştay, disiplin cezaları, Döviz, EĞİTİM, emekli, emekli sandığı, emeklilik, enflasyon, Esastan İptal Kararı, flaş, flaşhaber, Güncel, gundem, İçişleri Bakanı, işçi, işveren, izin, kamu, Kamudan, koşullar, KPSS, maaş, MEB, mebhaber, memur, memur haber, memur haberleri, mevzuat, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma, ödeme, Ödemeler, Öğretmen, okul müdürleri, okullar, Otomobil, Ötv, para, para iadesi, politika, prim iadesi, Resmi Gazete, sağlık, Sağlık Bakanlığı, Sayıştay, SGK, son dakika, sorgulama, Sosyal Güvenlik Kurumu, sosyal güvenlik merkezi, ssk, Şube Müdürlüğü, taşeron, Ticaret Bakanlığı, toplu, toplu para, Twitter, yargıtay, yerleştirme sonuçları, yüz yüze eğitim, zam haberleri