6 ay ödemesiz 30.000 TL kredi müjdesi! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

6 ay ödemesiz 30.000 TL kredi müjdesi!

Bu haber 02 Ekim 2020 - 19:24 'de eklendi ve 121 kez görüntülendi.

Halkbank, 0,55 faiz oranıyla 30 bin liraya kadar 6 ay ödemesiz kredi veriyor

Salgın sonrası hayatın canlanması için mobilya, beyaz eşya, ev tekstili, çeyiz ve elektronik ürünlerde geçerli olacak Sosyal Hayatı Destek Kredisi, Halkbank tarafından veriliyor. İşte 6 ay ödemesiz, 30 bin TL’ye kadar verilen kredinin faiz oranları…

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, 0,55 faiz oranıyla 30 bin TL’ye kadar 6 ay ödemesiz; 60 aya varan vade seçeneğiyle Sosyal Hayatı Destek Kredisi veriyor. Peki, çeyiz, elektronik, ev tekstili, beyaz eşyada kullanılabilen Sosyal Hayatı Destek Kredisine nasıl başvuru yapılır? Konunun detayları haberimizde…

HALKBANK SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİSİ NEDİR?

Halkbank, dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanmasıyla beraber vatandaşların mobilya, beyaz eşya, elektronik, ev tekstili, küçük ev aletleri, çeyiz vb. ihtiyaçlarını karşılamaları adına aylık 0,55’ten başlayan faiz oranıyla 6 ay ödemesiz dönemli, 60 aya varan vade seçeneğiyle 30 bin Türk lirasına kadar Sosyal Hayatı Destek Kredisi veriyor.

FAİZ ORANLARI NE KADAR?

HalkBank Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi dâhilinde anlaşmalı firma ya da bayilerden alınması hâlinde vatandaşlara 0,55 faiz oranıyla anlaşmalı olmayan firma, bayi ya da mağazalardan alınması hâlinde de yüzde 0,82 faiz oranlarıyla kredi imkânı tanıyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Halkbank Sosyal Hayatı Destek Kredisine bankanın şubelerinden ya da resmî internet sitesinden rahatlıkla başvuru yapılabiliyor.

 

Web Banner

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Web Banner

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN