20 bin ek öğretmen ataması yapılacak « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

20 bin ek öğretmen ataması yapılacak


Web Banner

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,,20 bin ek öğretmen ataması hakkında müjde verirken deprem bölgesindeki okulların Pazartesi günü açılacağını söyledi.

Türkiye’de ders anlatma konusunda yetkin öğretmenleri seçtik. bize tüm derslerin video kütüphanesini oluşturun dedik. İstediği öğretmenden her dersi en iyi şekilde alabilsin. Her çocuğa 3 GB hediye verdik. Tüm konuları istediği kadar tekrar edebilecek.

Akıllı sistemin uygulandığı lokal bir çalışanlar var. Bu bana uyar diye çıkartma yapıştırdık. Okullar bilgilendirildi. Pilotları yapıldı. Bunun tanıtımını yaptık. Şimdi anne babalara çalışmalar yapıyoruz.

Elazığ’da deprem oldu. Bu sistem üzerinden bu çocukların eğitimini sağlayabiliyoruz. Bunu da günlük olarak takip ediyoruz. Çizgi filmler, ders destek sistemleri, öğretmenler için ücretsiz sertifika programları var.

20 BİN EK ÖĞRETMEN ATAMA MÜJDESİ

Bu dönem inşallah 20 bin ek atama gelecek. Bir 20 bini geçenlerde ilan etmiştik, bir 20 bin daha gelecek. Bunların dönemleri var. Bugün ilkbahar ve cemre düştü. Biz de bir müjde vermiş olduk. Aslında 2020 yılı 20 binle sınırlıydı, ekonomideki iyileşme neticesinde bir 20 bin daha geldi. Bu bizi çok mutlu etti dedi.

Web Banner
Web Banner